Personal Training


Personal training

Volledige aandacht naar jou.

In of privé of in een duo samen trainen. Met jouw gekozen trainer. Samen komen wij tot de conclusie bij wie jij het beste kunt trainen.

Zo zorgen wij er voor dat je volledige aandacht krijgt en aanwezig blijft met de juiste bewegingswijze. Constante cue’s, tips en voorbeelden om voor jou de perfecte situatie te realiseren voor je trainingen.

Personal training

Voor- en nazorg.

Want wij zorgen voor onze klanten ook buiten de lessen.

Een uurtje trainen per week is nog minder dan 1% van de week. De 99 overige procenten zorgen wij voor een plan, periodisering of schema waar je op een didactische manier kunt werken en leren naar resultaat.

Personal training

Periodisering op maat.

Werk naar een langetermijndoel toe.

Via verschillende methode’s, stimuli en volumen werken wij op een juiste, efficiënte en goede manier toe naar een exponentieel verbeterde trainbaarheid. Zorgen dat je stappen kunt zetten, verbetering ziet en dusdanig bezig bent dat duidelijk is waarom en wat er getraind gaat worden. Dit alles kan afgestemd worden met de juiste voeding en producten, want methodes gebruiken ieder (ook) andere voedingsstoffen.

Personal training

Bio-Mechanica.

Weet hoe te bewegen voor jouw bouw, mechanica en spieren.

Persoonlijke fine-tuning van bewegingen/oefeningen die jou kunnen helpen gewenste spieren, energie of vezels te gebruiken om te werken aan jouw gezondheid en doelen.


Deadlift

Personal Training, vanaf:

52 .00

per sessie

– Volledige voor- en nazorg.
– Maandelijks opzegbaar.
– Snelste en meeste resultaat.